Izolatii pereti

Cum functioneaza izolatia peretilor din exterior?

De ce sa izolam peretii?


Societatea noastra vine cu cele mai bune metode si in aceste cazuri exista doua posibilitati: Izolatia peretilor exteriori: Aplicam un strat de spuma poliuretanica. Aceasta spuma este aplicata direct pe peretele exterior, in grosimea recomandata de arhitect, dupa care ea este finisata fie clasic (tencuiala clasica, inca un perete, panouri decorative sau suprafata ventilata). Izolatia peretilor exterior din interior. Putem izola peretii exteriori si dinspre interior. In acest caz, stratul de spuma este aplicat pe peretele exterior dinspre interior. Aceasta metoda nu afecteaza prea mult caracteristicile locuintei tale. Dupa aplicarea spumei, se impune finisarea peretelui (de exemplu cu gipscarton).


Prin peretii exteriori ai casei dumneavoastra se pierde o cantitate mare de caldura.

Izolatie pereti cu spuma poliuretanica


O casa medie, pierde aproximativ 25% din caldura prin pereti, izolatia putand duce la economii semnificative de energie. Pentru a izola peretii, cel mai bine este de a te lasa pe mana unor profesionisti. De ce sa ne izolam peretii? Pentru ca preturile petrolului, gazelor si energiei electrice sunt din ce in ce mai mari, si ne afecteaza in mod direct. Izolatia peretilor va face ca temperatura din casa ta sa fie constanta mai mult timp. Camerele se racesc mai lent. Rezultatele se vor vedea in cel mai scurt timp printr-o reducere drastica a facturii de energie ,anual. Contrar a ceea ce multi cred, izolatia peretilor cu spuma poliuretanica este posibila si pentru case vechi. Pentru renovare se poate face izolarea pe suprafata interioara a peretilor sau pe dinafara, de-a lungul peretelui exterior. In plus fata de izolarea acoperisulu si izolarea podelei , izolatia peretilor ofera o izolare perfecta.Izolatia peretilor la exterior se realizeaza mult mai usor. Va recomandam izolatia cu poliuretan, aceasta metoda fiind cea mai rapida si ofera o legatura perfecta cu podeaua.Nu mai exista poduri reci prin aplicarea izolatiei cu poliuretan..


In locurile unde alte izolante esueaza, spuma poliuretanica izoleaza perfect:

Să vedem care sunt avantajele spumei poliuretanice


  • Prin izolarea peretilor, temperatura va ramane constanta in casa ta mai usor .
  • Alege izolarea peretilor si vei observa diferenta de pe factura de energie!
  • Izolatia prin pulverizare poate si aplicata atat pe peretii interiori, pe peretii despartitori, cat si pe peretii exteriori..
  • Aplicarea de spuma poliuretanica este rapida si fara probleme. In situatiile in care alte izolante nu se poatrivesc perfect, spuma poliuretanica este ca un bloc solid continuu.
  • Stratul de izolare uniform format acopera peretele complet si perfect. Aceasta aplicatie este, de asemenea, utilizata ca si izolarea fonica.
  • Mai multe studii arata ca 25% din totalul pierderilor de caldura se datoreaza peretilor exteriori neizolati.
  • Umiditatea din cauza condensului la suprafata va scadea treptat, din cauza interiorului mai cald.